Voor onze klant Koene Auto te Velserbroek hebben wij een interactieve webapplicatie ontwikkeld. De bezoeker van de showroom van Koene Auto kan via een touchscreen het actuele aanbod van gebruikte auto’s bekijken. Door te filteren op merk, type, of prijs of te sorteren op kilometerstand, bouwjaar etc. komt de klant snel en simpel bij de auto’s waarnaar de belangstelling uitgaat.

Koene Auto is nu in staat om klanten met interesse in een gebruikte auto beter te informeren en direct de klant te begeleiden naar de auto van zijn of haar keuze. Niet alle gebruikte auto’s bevinden zich in en om het pand, een deel staat op het terrein of elders. Ook deze auto’s komen middels de applicatie goed onder de aandacht van de potentiele klant. Bovendien is de touchscreen display een mooie eye catcher in de showroom.

De webapplicatie wordt gevoed met informatie uit UsedCarController. Om de informatie op de display actueel te houden is derhalve geen extra inspanning nodig, behalve het al gebruikelijke bijwerken van het Koene autobestand bij deze service. Koppeling met andere databases of web services is mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Related Projects