De mogelijkheden op internet zijn grenzeloos, dagelijks worden nieuwe toepassingen gelanceerd. Wij volgen de laatste technieken op de voet en staan u dan ook graag bij in de vertaling van uw huidige applicatielandschap naar weboplossingen. Ook voor geheel nieuwe concepten bieden wij een maatwerk webapplicatie.

–  dynamische touchscreen applicaties voor showrooms, publieke ruimtes, vakbeurzen
–  interactieve applicaties voor winkels en supermarkten
–  applicaties geschikt voor de Smartphone
–  websites met koppeling naar uw backoffice systeem
–  koppelingen met leveranciers en andere webservices via weboplossingen

RFQ invoer- en calculatiesysteem

Het Haarlemse bedrijf PaperChainManagement (PCM) treedt op als intermediair tussen grote retailers en drukkerijen. Voor drukwerkopdrachten van deze retailers wordt een tender uitgezet. Drukkerijen plaatsen hun aanbod, PaperChainManagement verzamelt en levert haar klant een ranking van de beste deals.

Het indienen van offertes door drukkerijen, het verzamelen en ranken van de data door PCM en het uitbrengen van een advies aan de retailer werd voorheen via spreadsheets (Excel) georganiseerd. Het bedrijf was op zoek naar één totaaloplossing om de gehele workflow in samen te brengen.
Wessels Application Development heeft deze totaaloplossing gerealiseerd. De webapplicatie (op basis van Javascript framework) omvat de volgende deelapplicaties:

  • een RFQ invoermodule (Request For Quotation) waarin aanbieders online offertes kunnen uitbrengen op drukwerkopdrachten van grote retailers
  • en calculatie- en ranking module die automatisch per opdracht de beste aanbieders op een rij zet
  • een rapportagemodule waarmee de resultaten middels variabelen gefinetuned kunnen worden en vervolgens omgezet in adviezen aan de opdrachtgevers
  • een beheermodule waarmee PCM de parameters voor opdrachten en calculaties instelt, de aanbieders/offertes, de opdrachtgevers/opdrachten en de resultaten beheert en verspreidt

Door integrale geautomatiseerde ondersteuning van alle deelprocessen vervalt veel handmatig in- en uitvoerwerk voor onze klant. Ook de relaties van onze klant ondervinden veel voordeel van het online systeem.

Related Projects