Productinformatie

Voor digitale presentatie van occasions, huizen, vacatures, vraag & aanbod kaartjes kortom al die bestanden waarin u uw klanten doelgericht wilt laten zoeken is nu de TouchView Showroom Software. Weg met printjes in de etalage en handgeschreven kaartjes aan de muur. Ook in de showroom of winkel wordt digitaal bladeren door het aanbod een feit.

Een touchscreen display op een zuil of aan de muur is een mooie eyecatcher in uw showroom. Zolang het scherm niet aangeraakt wordt zal een carrousel van uw producten getoond worden.  Aanraking van het scherm onderbreekt deze modus. Het scherm is klaar om de keuzes van uw klant te verwerken. Filters, sortering, inzoomen op detail informatie, alles is mogelijk. TouchView Showroom Software wordt voor u op maat gemaakt!

TouchView Showroom Software – occasions

Breng uw complete voorraad gebruikte auto’s onder de aandacht van uw showroom-bezoekers. De potentiële klant bekijkt zelf via een touchscreen het actuele aanbod gebruikte auto’s. Door te filteren op merk, model of prijs of te sorteren op kilometerstand, bouwjaar etc. komt de klant snel en simpel bij de juiste auto’s. Ook bij die auto’s die niet in de showroom staan opgesteld.

Hoe werkt het
Deze spin-off van TouchView Showroom Software wordt gevoed met informatie uit Used Car Controller, het intermediair tussen autodealers en diverse auto-webportals. Om de informatie op de display actueel te houden is daarom geen extra inspanning nodig: toevoegen en verwijderen van auto’s verloopt via UCC, bijwerken op de display in de showroom gebeurt automatisch.

Om gebruik te kunnen maken van TouchView Showroom Software – occasions neemt u een abonnement. Uw eigen huisstijl wordt doorgevoerd in de presentatie. Wij activeren uw autobestand en verzorgen de installatie van de applicatie op uw pc. TouchView Showroom Software draait ‘in de cloud’ dus zorgeloos gebruik. Beheer en monitoring van het systeem gebeurt op afstand.
De touchscreen display schaft u zelf aan in het model en formaat van uw keuze. U heeft natuurlijk ook een computer nodig. TouchView kan in principe op iedere computer draaien mits de juiste browser geïnstalleerd is. Wij raden aan om een mini-pc te koppelen aan de touchscreen display waarop alleen TouchView draait. Natuurlijk kunnen wij u helpen om de juiste keuze in apparatuur te maken.

Abonnement
Een abonnement op TouchView Showroom Software sluit u af voor tenminste drie kalendermaanden. Na drie maanden is het abonnement per kalendermaand opzegbaar.

Bent u geinteresseerd in dit product? Neem dan nu contact met ons op. Klik <hier> voor meer productinformatie.

Related Projects