Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in de ICT bij een grote Nederlandse bank, heeft eigenaar Paul Wessels in 1994 het softwarebedrijf Wessels Application Development opgericht. Zijn missie was het ontwikkelen van applicaties op maat voor het midden- en kleinbedrijf. …

Wessels Application Development levert pakketsoftware aan skibanen, antiquariaten en veilinghuizen. Daarnaast divers maatwerk: complete backoffice systemen, koppelingen vanuit backoffice systemen naar websites of bijvoorbeeld Microsoft Office toepassingen, calculatiesystemen, data import- en exportmodules, rapportagetools etc. Wessels Application Development biedt de perfecte maatwerk oplossing.

Eén op één communicatie tussen u als opdrachtgever en de ontwikkelaar. Direct schakelen, snelle bijsturing.

Profiteer van de jarenlange ervaring in automatisering van allerlei processen; online verkoop, facturatie, relatiebeheer, resource planning, logistiek, voorraadbeheer, calculaties, offertes, veilingen, gegevensuitwisseling tussen systemen etc.

De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan razendsnel. Naast een solide expertise op het gebied van applicatieontwikkeling voor Windows is alle kennis in huis voor webapplicaties.

Wij maken uw software met alle zorg. Maar ook na oplevering kunt u rekenen op een goede service.

Neem contact op

Helaas zijn we momenteel niet bereikbaar. Maar zend ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt