Analyse, advies, ontwerp

kokkewadSoftware die uw bedrijf daadwerkelijk past. Door samenwerking met Kokke IT Advies staat Wessels Application Development garant voor het gewenste eindresultaat.

Kokke IT Advies biedt onafhankelijk advies en ondersteuning bij al uw kleine en complexere IT vraagstukken. Veel tijd en geld gaat verloren omdat IT-opdrachten niet helder zijn geformuleerd. Welk probleem u ook wilt gaan oplossen, welk proces er ook aan verbetering toe is, het begint altijd met een grondige analyse. Niet alleen uw eisen
en wensen zijn hierbij van belang, maar zeker ook uw organisatie (voor en met welke mensen & middelen), externe factoren (denk aan uw leveranciers en klanten, wet- en regelgeving etc), schaalbaarheid (hoeveel gebruikers) enzovoorts.

Kokke IT Advies inventariseert alle ins en outs van uw vraagstuk, adviseert over de meest optimale oplossing, bemiddelt en begeleidt, slaat de brug tussen uw bedrijf en het oerwoud aan technieken en aanbieders.

Vooronderzoek, analyse, advies, opdrachtformulering, projekt- en implementatiebegeleiding, contracten en licentiebeheer, SLA's voor onderhoud en service, kennisoverdracht, testwerk, documentatie, handleidingen, hands-on applicatieontwikkeling en -beheer. 


Onze Diensten

  • Maatwerk software
  • Helpdesk-faciliteiten m.b.t. geleverde software-produkten
  • Adviseren en assisteren bij het opzetten van informatiesystemen;
  • Aanbieden van Delphi en Database (Firebird, Interbase, MYSQL) expertise;

Laatste Nieuws

Contact

Wessels Application Development
Julianalaan 297
2015 BN  Haarlem

Tel: +31 (0) 23 55 11 911 
M:   +316 51 49 52 93
E:    mail@wadweb.nl
I:     www.wadweb.nl