Webapplicaties

De mogelijkheden op internet zijn grenzeloos, dagelijks worden nieuwe toepassingen gelanceerd. Wij volgen de laatste technieken op de voet en staan u dan ook graag bij in de vertaling van uw huidige applicatielandschap naar weboplossingen. Ook voor geheel nieuwe concepten bieden wij een maatwerk webapplicatie.

  -  dynamische touchscreen applicaties voor showrooms, publieke ruimtes, vakbeurzen
  -  interactieve applicaties voor winkels en supermarkten
  -  applicaties geschikt voor de Smartphone
  -  websites met koppeling naar uw backoffice systeem
  -  koppelingen met leveranciers en andere webservices via weboplossingen 

Recent opgeleverde projecten


Webapplicatie RFQ invoer- en calculatiesysteem

Het Haarlemse bedrijf PaperChainManagement (PCM) treedt op als intermediair tussen grote retailers en drukkerijen. Voor drukwerkopdrachten van deze retailers wordt een tender uitgezet. Drukkerijen plaatsen hun aanbod, PaperChainManagement verzamelt en levert haar klant een ranking van de beste deals.

Het indienen van offertes door drukkerijen, het verzamelen en ranken van de data door PCM en het uitbrengen van een advies aan de retailer werd voorheen via spreadsheets (Excel) georganiseerd. Het bedrijf was op zoek naar één totaaloplossing om de gehele workflow in samen te brengen.
Wessels Application Development heeft deze totaaloplossing gerealiseerd. De webapplicatie (op basis van Javascript framework) omvat de volgende deelapplicaties:

 -   een RFQ invoersysteem (Request For Quotation) waarin aanbieders online offertes kunnen uitbrengen op drukwerkopdrachten van grote retailers 
 -  een calculatie- en rankingsysteem die automatisch per opdracht de beste aanbieders op een rij zet
 -   een rapportagesysteem waarmee de resultaten middels variabelen gefinetuned kunnen worden en vervolgens omgezet in adviezen aan de opdrachtgevers
 -   een beheersysteem waarmee PCM de parameters voor opdrachten en calculaties instelt, de aanbieders/offertes, de opdrachtgevers/opdrachten en de resultaten beheert en verspreidt

Door integrale geautomatiseerde ondersteuning van alle deelprocessen vervalt veel handmatig in- en uitvoerwerk voor onze klant. Ook de relaties van onze klant ondervinden veel voordeel van het online systeem.  

  


Touchscreen webapplicatie autoshowroom

Voor onze klant Koene Auto te Velserbroek hebben wij een interactieve webapplicatie ontwikkeld. De bezoeker van de showroom van Koene Auto kan via een touchscreen het actuele aanbod van gebruikte auto's bekijken. Door te filteren op merk, type, of prijs of te sorteren op kilometerstand, bouwjaar etc. komt de klant snel en simpel bij de auto's waarnaar de belangstelling uitgaat. 

koeneweb400x152all


 

De webapplicatie wordt gevoed met informatie uit UsedCarController. Om de informatie op de display actueel te houden is derhalve geen extra inspanning nodig, behalve het al gebruikelijke bijwerken van het Koene autobestand bij deze service. Koppeling met andere databases of web services is mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

   Koene Auto is nu in staat om klanten met interesse in een gebruikte auto beter te informeren en direct de klant te begeleiden naar de auto van zijn of haar keuze. Niet alle gebruikte auto's bevinden zich in en om het pand, een deel staat op het terrein of elders. Ook deze auto's komen middels de applicatie goed onder de aandacht van de potentiele klant. Bovendien is de touchscreen display een mooie eye catcher in de showroom

koeneweb400x152model1

 

 

Onze Diensten

  • Maatwerk software
  • Helpdesk-faciliteiten m.b.t. geleverde software-produkten
  • Adviseren en assisteren bij het opzetten van informatiesystemen;
  • Aanbieden van Delphi en Database (Firebird, Interbase, MYSQL) expertise;

Laatste Nieuws

Contact

Wessels Application Development
Julianalaan 297
2015 BN  Haarlem

Tel: +31 (0) 23 55 11 911 
M:   +316 51 49 52 93
E:    mail@wadweb.nl
I:     www.wadweb.nl